Reparering og restaurering

Har du et gammelt arvemøbel med stor affeksjonsverdi som har behov for fornyelse, kan vi reparere sprekker og missfarging, felle inn ny finér, omlakkere, lime, fjerne vannflekker/ringer, rense, vaske osv.

 

Har du møbler som har gått i stykker av ulike grunner, så setter vi det tilbake til opprinnelig stand.

 

Hvis stolene er for lave til bordet eller omvendt, forhøyer vi stolene eller senker bordet, alt etter hva du har behov for.

 

Dersom beslag har falt av, skaffer vi nytt og setter det på. Har du et møbel med perlemors innfellinger, skaffer vi også dette, feller det inn og limer det på. Alt i håndverksmessig høy kvalitet.


Nye møbler

Ønsker du spesialtilpassede møbler, så snekrer vi og tilpasser møbelet til dine behov ift. lengde, bredde, treverk, finish (olje, lakk, beis, maling) osv. Det kan være langbord, skjenk, bokhylle, ferdigstilling av det kjøkkenskapet som ikke gikk opp i standardmålet osv.

 

Har du et gammelt tre i hagen du ønsker å felle og lage langbord? Vi sørger for felling, lagring av plank, design og snekring av bord.

 

Trenger du lister som ikke er standard eller detaljer til ditt hus kan vi lage dette etter tegninger.


Båtinnredning og -deler

Med bakgrunn i lang erfaring fra båtbransjen leverer vi skreddersydde løsninger til ulike båter. Om det er design og tillaging av rorkult, ombygging av byssa, nytt cockpitbord, utvidet skap- og benkeplass osv., velger vi passende materialer, designer og snekrer i tråd med dine behov.

 

Vi kan for eksempel lage ny nedgangsluke til din båt, enten med speil av tre eller pvc glass.

 

Trenger du nye lister eller ny lakk på dørene dine ordner vi det.