Daglig leder og eier av Braarud Snekkerverksted, Erik Braarud, overtok driften etter Kurt 

Strømme, 1. august 2015. Erik er utdannet møbelsnekker, fikk sitt fagbrev i 1994 og har 20 års erfaring med innredningsarbeid. De senere år har Erik jobbet mye i båtbransjen, med alt fra båtbygging, reparasjon av båtskrog, utforming av innredninger og rigging av seilbåter. Hans brede bakgrunn har gjort Erik godt kjent med bruk av ulike materialer, både tre, plast, betong og metall.

 

Braarud Snekkerverksted har en rekke samarbeidspartnere som gjør at vi kan levere komplette løsninger; både maler, møbeltapetserer, smed, interiørarkitekter m.m.

 

Vi leverer arbeid av svært høy kvalitet, og vår spesialitet er reparasjon av stil- og designmøbler, snekring av møbler og innredninger etter mål og spesiallaging av detaljer til fritidsbåter. 

 

Gamle møbler har alltid en historie å fortelle, og det er videreføring av disse minnene og fortellingene som gjør vår jobb så utrolig spennende! I tillegg har vi stort fokus på miljø, og gjør vår lille innsats for å redusere forbruket ved å sette i stand det som går i stykker og gi møbler og interiør lang levetid.

 

 

Braarud snekkerverksted har som målsetting å bruke bærekraftige produkter og materialer så langt som overhodet mulig.