butikkinnredning, sortland museum

Sortland museum ønsket oppgradering av museumsbutikken. Braarud snekkerverksted kom med forslag til design og innredningsløsninger tilpasset kundens behov. Deretter ble møblene utformet. Butikkinnredningen er laget i eik; utstillingsbenk med skuffer, disk og bokhylle med skuffer.

design og Utforming av baderomsinnredning

Kunden ønsket forslag til innredningsløsning på baderom. Etter kartlegging av kundens behov, ble det utformet hylle til håndvask og hyllesystem til vaskemaskin. Det ble også laget et skap for å skjule rørsystemet. Kundens tilbakemelding: "Jeg er strålende fornøyd med Eriks arbeid på mitt nye bad. Han kom med forslag til kreative løsninger som jeg aldri hadde kommet på selv, han er nøye og leverer det han lover innenfor tidsrammen som ble gitt. Alt arbeidet er av nydelig kvalitet og jeg har fått akkurat det badet jeg ønsket meg med et helt unikt særpreg". Elisabet Slang

 

restaurering av gamle vinduer, å handelssted i Lofoten

Fjernet maling, renset treverket, plugget hull etter rustne skruer, fjernet råttent treverk, felte inn nytt. Kittet og satt inn glasset på nytt. Freste spor og skrudde på nye tidsriktige hengsler.

Innredning for lofoten vanlife

Kunden ønsket forslag til innredningsideer der målet var smarte, plassbesparende løsninger med tanke på utleie av minivan'er. Det ble utformet kjøkkeninnredning, kombinert benk og seng, stueplass, skuffer osv.

bjerkefinérskap før og etter

Før: topplaten var vannskadet, lakken var sprukket opp, masse slagskader i treverket.

Etter: kantlistene ble beholdt for å bevare uttrykket. Skiftet ut og beiset topplaten. Fjernet all lakk, beiset opp igjen og lakkerte. Reparerte håndtakene. Ny bøssing i nøkkelhullet.

Eikebord før og etter

Før: bordet ble levert i flere deler. Eieren ønsket bordet satt i stand da det representerte gode familieminner. 

Etter: bordet ble pusset, maling fjernet, overflaten pusset ned, alle deler limt sammen, nye treplugger og til slutt overflatebehandlet med olje.

vitrineskap i nøttefinér før og etter

Før: gammelt overmalt og ødelagt skap i nøttefinér 

Etter: limte finéren på plass der den boblet, felte inn nye deler på overbuen, beiset hele skapet for å få jevn farge, retusjerte der det var nødvendig.

restaurering av malt teakdør

Fjerning av maling, innfelling av teak i toppbuen, renset alle tapper, limt sammen alle deler, grunnet med olje.

Galleri